Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek

A BÁNHIDI TRÉNING Kft. minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezen a honlapon pontos és teljes információ jelenjen meg. Felhívjuk a figyelmüket azonban arra, hogy honlapon közzétett információk és adatok, tájékoztató jellegűek és a BÁNHIDI TRÉNING Kft. döntésétől függően változhatnak.

A honlapon elért adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

A BÁNHIDI TRÉNING Kft. semmilyen esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen honlapon elérhető tájékoztatók, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

Szerzői jogok

A BÁNHIDI TRÉNING Kft. honlapján szereplő nevek, grafikák, térképek, képek, tájékoztatók, elemzések, blog bejegyzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A honlap tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata – így különösen annak tárolása, másolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – kizárólag a BÁNHIDI TRÉNING Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Védjegyek

A BÁNHIDI TRÉNING Kft. honlapján szereplő logók, ábrák, megjelölések, márkanevek védjegyoltalom alatt állnak, azok a BÁNHIDI TRÉNING Kft. tulajdonát képezik. A honlapon elhelyezett logók, ábrák, márkanevek letöltése, bármilyen célú felhasználása, rögzítése, másolása, terjesztése, átruházása kizárólag az BÁNHIDI TRÉNING Kft. írásbeli hozzájárulásával történhet.

A szerzői jogi védelem és a védjegyoltalom megsértése esetén a BÁNHIDI TRÉNING Kft. a jogsértővel szemben a szerzői jog- és védjegybitorlás miatt a törvényben biztosított oltalmi eszközök igénybevételére jogosult.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)