Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás

Vállalatok

Vállalatok

  • Vezetői eredményesség, vezető képzés. A vezető képzés területén szerzett 20 éves tapasztalatunkkal hozzásegítjük Önt és munkatársait, hogy a sikeres vezetőkhöz hasonlóan jobban kamatoztassák vezetői készségeiket. Döntően befolyásolja az Ön cégének, intézményének és csapatának eredményességét a vezetői eredményesség, a vezető személye, vezetési kultúrája és módszertana.
  •  
  • A  csapatépítést és a csapat eredményességét a vezető személye mellett befolyásolja, a csapat tagjainak hozzáállása, készségei, együttműködése és a rátermettsége is. Az Ön csapata eredményességének növeléséhez a hozzáállás kialakításával, a készségek, az együttműködés fejlesztésével és a rátermettség mérésével, alakításával járulunk hozzá.
  • Eredményes értékesítés. A legkiválóbb termék és szolgáltatás is annyit ér amennyi eljut belőle a vásárlókhoz és felhasználókhoz. Az Ön értékesítési csapatának eredményessége alapjaiban határozza meg cége eredményességét. Az Ön értékesítési csapatának fejlesztése az Ön, a vállalata és a csapata közös érdeke.
  • A tréningek jól bevált interaktív és gyakorlatorientált megoldást adnak az Ön vezetői és munkatársai eredményességének növelésére. Fejlesztik a készségeket, hatékony módszereket nyújtanak számukra, kialakítják a szükséges hozzáállásukat és motiváltságukat, növelik a csapatkohéziót, gyakorlatba ültetik az elméleti ismereteket.
  • A kompetencia felmérések és fejlesztések  területén partnerünk a világ vezető humánpolitikai tanácsadója. Teljes körű szolgáltatást nyújtó on-line értékelő rendszerrel támogatjuk Önt és csapatát a kiválasztástól a teljesítménymenedzselésen keresztül a karriertervezésig.
  • A Szervezetállítás a vállalati szervezeten belüli és kívüli láthatatlanul érvényre jutó hatások feltárására, feloldására és felhasználására alkalmas módszer. A Szervezetállítással Ön számára láthatóvá válnak a láthatatlan hatások, ami által Ön pozitív döntési helyzetbe kerül és versenyelőnyt érhet el.
  • Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás. Vannak helyzetek, melyekben elvileg minden eszköz, forrás az Ön rendelkezésére áll, valamiért mégsem jön a kívánt eredmény. Ilyen helyzetben jó lenne meglátni, hol csúszik el a dolog. Ha külső körülmények nem indokolják a helyzetet, akkor az ok lehet akár az Ön vagy munkatársai belső működésében is. Edzői, tanári, tréneri, vezetői és személyes tanácsadói munkák több mint húsz éves tapasztalatával támogatjuk Önt és munkatársait.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)