Csapatépítés és eredményesség

Csapatépítés és eredményesség

Csapatépítés és eredményesség

A csapatépítést és a csapat eredményességét a vezető személye mellett befolyásolja, a csapat tagjainak hozzáállása, készségei, együttműködés és a rátermettsége is. Az Ön csapata eredményességének növeléséhez a hozzáállás kialakításával, a készségek, az együttműködés fejlesztésével és a rátermettség mérésével, alakításával járulunk hozzá.

A csapatépítés és eredményesség növelése

A csoport teljesítménye „általában” az egyéni teljesítmények összege. A jól együttműködő csapat előnye, hogy az egyéni képességek összegénél nagyobb eredményt is képes elérni. Ezért első lépés a jó csapatépítés, majd az eredményesség hosszú távú elérése és fejlesztése.

A hozzáállást és a készségeket fejlesztő, valamint a speciális célokra kialakított csapatéítő és fejlesztő tréningjeink összekovácsolják az Ön csapatát, fejlesztik készségekeit és hatékony módszereket adnak mind az egyéni működésre, mind a csoporton belüli és kívüli együttműködésre.

Csapazépítő és fejlesztő tréningjeink különleges hatásaként az Ön csapatának tagjai is és a csapat összességében is motiváltabbá, lelkesebbé válnak, magasabb energiaszinten működnek, eredményesebb módszereket alkalmaznak a gyakorlatban.

A csapatépítés során a csoport teljesítményének és együttműködésének kialakításában érdemes figyelembe venni a csoport tagjainak rátermettségét és egyéni tulajdonságrendszerét. Munkakör specifikus kompetenciák mérésével segítjük Önt új csapat építésében és meglévő csapata egyéni és csoportos teljesítményének menedzselésében, karriertervezésében és a valóban rátermettek kiválasztásában. A tehetségek és rejtett kompetenciák kihasználása az egyéni teljesítmények növelése mellett lehetőséget ad Önnek a feladatok optimális elosztására és a csoporton belüli és a csoportok közötti együttműködés jobb kialakítására is.

„Lényegesen nagyobb teljesítményre képesek azok, akik egyéni tulajdonságaikat tekintve rátermettebbek a feladatra.”(Forrás: „Job Match for better Sales Performance” – Herbert M. Greenbreg és Jeanne Greenberg – Harvard Business Review Vol 58. no 5.)

A csapatépítés és eredményesség növelése, a működés optimalizálása érdekében Önnek és csapata vezetőinek is támogatást nyújtunk vezetői tanácsadás vagy coaching formájában.

Előfordult már Önnel, hogy csapata a vártnál alacsonyabb teljesítményt nyújtott, annak ellenére, hogy azt semmi nem indokolta? Estenként érthetetlen konfliktusok vagy csoporton belüli láthatatlan dinamikák nehezítették a munkát? Az általunk alkalmazott szervezetállítással az Ön csapatában láthatatlan akadályként létező hatásokat gyorsan és eredményesen tárjuk fel pozitív döntési helyzetbe hozva Önt, és akár fel is oldjuk a kedvezőtlen hatásokat.

A körülöttünk lévő világ gyors változásai a csoportok tagjainak magasabb szintű együttműködését igénylik. A gondolati dimenzióváltás a csapattagok leragadt gondolatainak magasabb dimenzióba emelése önmaguk, a körülöttük lévő világ, a bennük és világban rejlő lehetőségek új látásmódját, emelkedettebb perspektíváját, mélyebb összefüggéseit és megközelítéseit adhatja.

A csaptépítés során a kompetenciák mérése, a tréningek, a munkatársakat és a vezetőket segítő coaching és a Szervezetállítás külön-külön is, de együttes alkalmazásukkal kiemelt hatékonysággal segítik elő az Ön csapata teljesítményének növelését.

A csapatépítést és az eredményesség növelését az alábbi módokon támogatjuk:

  • Készségeket fejlesztő tréningek

  • Kompetencia felmérések, értékelések

  • Gondolati dimenzióváltás

  • Szervezetállítás

  • Tanácsadás

  • Coaching

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)