Direkt értékesítési hálózatok

Direkt értékesítési hálózatok

Direkt értékesítési hálózatok

Direkt értékesítési hálózatok

A modern gazdaságban az egyik legfontosabb értékesítési csatorna a direkt értékesítés. Sikere egyaránt függ a megfelelően kialakított értékesítési módszertantól, az értékesítőket támogató háttértől és az értékesítők felkészültségétől, motiváltságától, aktivitásától. Direkt értékesítési hálózat vezetőjeként Ön eddig is sokat tett a fenti feltételek kialakítása és működtetése érdekében.

Gondolja végig, sikerült-e már kihoznia a maximumot direkt értékesítő csapatából, vagy lát még lehetőséget a fejlődésre? Ha a kérdés bármelyik felére igen a válasza szüksége van ránk, ezért itt az ideje, hogy együtt gondolkodjunk. A kérdés első felére adott igen esetén hozzásegíthetjük Önt, hogy másként lássa dierkt értékseítő csapatát és a rendelkezésére álló lehetőségeket. A kérdés második felére adott igen válasz esetén abban segíthetjük Önt, hogy hogyan fejleszthető direkt értékesítési csapata teljesítménye.

A legtöbb direkt értékesítő csapat megkapta a szükséges értékesítői tréningeket, a tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy a rendszeresen tréningezett csapatok eredményesebbek. Tréningjeinkkel a hozzáállás, az aktivitás és az eredményesség területén gyors változások érhetők el, melyekkel rövid időn belül jelentősen növelhető az Ön értékesítő csapatának teljesítménye is.

Bármely direkt értékesítő csapatra, így minden bizonnyal az Önére is igaz, hogy vannak benne átlag felett, átlagosan és az átlag alatt teljesítők.

Az értékesítői kompetenciák mérésével pontosan beazonosítjuk a kiválóan teljesítők közös tulajdonságait. Ezek alapján elkészítjük az ebben a munkakörben érvényes optimális munkaköri profilt és ehhez viszonyítva mérjük az értékesítőket. A felmérés eredményeként Ön személyre szóló fejlesztési javaslatokat kap minden értékesítőhöz, amivel maximalizálhatja teljesítményüket. A munkaköri profil használata lehetőséget ad Önnek a toborzásnál olyanok felvételére, akik rátermettségükben eleve kiváló teljesítményre képesek.

A direkt értékesítői teljesítmény növelésére a legjobb megoldás, amikor kombinálni tudjuk a tréningeket, melyekkel fejlesztjük az értékesítői készségeket, a hozzáállást, a rátermettség mérésével és az értékesítési vezető támogatásával coaching vagy tanácsadás formájában. A láthatatlan dinamikák, akadályozó hatások feltárására és feloldására a Szervezetállítás gyors és eredményes módszerét javasoljuk.

A biztosítási, banki, telekommunikációs és élelmiszer termékeket direkt módon értékesítő hálózatok fejlesztése terén szerzett tapasztalatainkkal, örömmel állunk az Ön rendelkezésére.

A direkt értékesítés eredményességének növelését az alábbi módokon támogatjuk:

  • Értékesítési vezetői készségeket fejlesztő tréningek

  • Értékesítési készségeket fejlesztő tréningek

  • Kompetencia felmérések, értékelések

  • Gondolati dimenzióváltás a direktértékesítésben

  • Szervezetállítás

  • Tanácsadás

  • Coaching

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)