Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás

Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás

Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás

Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás

Vannak helyzetek, melyekben elvileg minden eszköz, forrás az Ön rendelkezésére áll, valamiért mégsem jön a kívánt eredmény. Ilyen helyzetben jó lenne meglátni, hol csúszik el a dolog. Ha külső körülmények nem indokolják a helyzetet, akkor az ok lehet akár az Ön vagy munkatársai belső működésében is.

Sajnos saját vakfoltjainkat nem látjuk. Pontosan ezért vakfolt a nevük. Olyan ez, mint amikor egy matematikai egyenlet eredménye sehogyan sem jön ki. A feladat megoldója hiába nézi át többször is saját megoldását, egészen egyszerűen nem látja hol a hiba. Mígnem egy külső szemmel rendelkező valaki rápillant a megoldásra és észreveszi melyik lépésben történt számítási baki. Ezután feltesz néhány kérdést, ami a feladatmegoldó figyelmét ráirányítja a bakira, amit így már könnyedén kijavít.

A coaching is a példához hasonló módszer. Nem célja megmondani a „tutit”. Ehelyett más szemüvegen keresztül segít Önnek és munkatársainak meglátni a helyzetet. Láthatóváteszi saját vakfoltjaikat. Hozzásegíti Önöket a helyzet megoldásához szükséges belső erőforrásaik feltárásához, használatához, a belső gátjaik felismeréséhez és feloldásához.

Előfordulhat, hogy Önnek vagy munkatársainak a belső erőforrások feltárása és a megerősítés mellett irányított támogatásra, ötletelő partnerre vagy akár tanácsokra is szüksége van. Személyes, értékesítői és vezetői tanácsadóként, gondolati dimenzióváltó szakértőként támogatjuk Önt és munkatársait az eredményesebbé válásban.

Edzői, tanári, tréneri, vezetői és személyes tanácsadói munkák több mint húsz éves tapasztalatával támogatjuk Önt és munkatársait.

Örömmel állunk rendelkezésre:

  • Egyéni és csoportos coaching

  • Egyéni és csoportos tanácsadás

  • Egyéni és csoportos gondolati dimenzióváltás

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)