Outdoor vitorlás tréning

Outdoor vitorlás tréning

Outdoor vitorlás tréning

A vitorlás outdoor tréning előnye, hogy a megszokott munkakörnyezetből kiemeli az Önt és vezetőit. Hatalmas elismerést, motivációt és inspirációt ad a résztvevő munkatársainak. A megváltozott, inger gazdag környezet, az ott közösen megoldott feladatok az új készségek kialakítása mellett új oldalukról és mélyebben ismertetik meg egymással Önt és munkatársait.

A vitorlázás önmagában is nagyszerű élmény. A természet közvetlen megtapasztalása, a vizet hasító hajó lendülete, a szél és a napfény simogatása remekül kapcsolja ki a szellemet. Változatossága gyönyörködtet, hiszen minden nap másik város szépségeivel és újabb kikötőkkel ismerkednek meg. Egészen más a tengerpart élvezete a tenger oldaláról, mint a szárazföldről. A szárazföldről megközelíthetetlen helyek, öblök, szigetek és fürdőhelyek megismerését teszi lehetővé.

A hajón együtt töltött idő alkalmat ad a csapat tagjainak a közös kikacsolódásra, meghitt beszélgetésekre, játékra, egymás megörvendeztetésére és akár az egyéni elvonulásra is.

A hajó kényelmes összezártsága önmagában is erősíti a csapatszellemet, amit csak fokoznak a közösen szerzett élmények, hangulatos étkezések, a megoldott tréning és egyéb kihívásokat felvonultató feladatok.

Biztos lehet benne, hogy Ön és csapata számára örökké emlékezetesek maradnak nemcsak az átélt élmények, hanem az elsajátított, a munkahelyi környezetben alkalmazandó ismeretek és módszerek is. A vitorlás outdoor tréninget követően a vezetői között magasabb szintűvé válik az együttműködés, a bizalom és erősebben zárnak össze a közös célok elérése érdekében.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)