Nyitott Tréningek

Nyitott Tréningek

Nyitott Tréningek

Nyitott tréningek

Annak mindig oka van, amiért felmerül benned, hogy elmenj egy tréningre. Ahogyan az sem véletlen, hogy éppen most éppen ezeket a gondolatokat olvasod. Az ok benned van, ami lehet egy megválaszolatlan kérdés, egy megoldatlan probléma, vagy valamilyen inspiráció, továbblendítő lökés hiánya.

Valójában sosem az a kérdés, akarsz-e részt venni egy tréningen, és még csak nem is az meg tudod-e oldani, hogy ott legyél. A kérdés minden esetben az, akarsz-e megoldást találni vagy továbblépni az életedben. Ha erre a kérdésre igen a válaszod, akkor a tréningen megkapod azt, amit vársz.

Ahogyan az ok, ugyanúgy a megoldás is benned van. A tréningek hozzásegítenek a megoldás megtalálásához önmagadban. Mások gondolatai, megközelítései és látásmódjai segítenek szélesebb perspektívából meglátni Önmagadat, a helyzetedet és továbblépésed irányait. Az önmagaddal szembenézés nem mindig könnyű, viszont csodálatos ésfelszabadító élmény.

Pontosan azért jó a tréning, mert bizony vannak dolgok, melyek „egyedül nem mennek”.

A nyitott tréingeken hasonló élethelyzetben lévő emberekkel vehetsz részt. Sokat segít annak meglátása, hogy a kérdéseiddel, problémáiddal nem vagy egyedül. Még többet annak megtapasztalása, hogy mindig, minden helyzetre van megoldás.

A tréingeken lehetőséget adunk azon helyzetek megteremtődésére, melyek tanítanak Téged, felismeréseket adnak és utat mutatnak Neked. A tréningek szituációi, érdekes történetei és gyakorlatai hozzásegítenek jelenlegi helyzeted értelmezéséhez és megértéséhez. Sok esetben a megértésből automatikusan következik a megoldás. A tréning hasznosságát az adja számodra, mennyire építed be az életedbe a felismeréseidet, az ott tanult gyakorlatokat, módszereket. Fontos lehet számodra, hogy a tréningjeinket követően pontosan tudod másnaptól mit és hogyan érdemes tenned.

Várunk szeretettel a tréningjeinken!

Nyitott tréningjeink Neked és az alábbiaknak szólnak

Útkeresőknek – az önmagukra találásban.

Mélyponton levőknek – a kiút megtalálásában.

Sikeres embereknek – sikerük megértésében, tudatos megőrzésében, fejlesztésében.

Férjeknek, feleségeknek – az ismételt „egymásra találásban”, az „új szerelemben”.

Elváltaknak – önmaguk rendezésében és az új erőre kapásban.

Szülőknek és gyermekeknek – a kölcsönös szeretet, tisztelet és megbecsülés kialakításában.

Vállalkozóknak és vállalatvezetőknek – a kreatív megoldásokban, önmaguk, csapatuk és vállalkozásuk továbblendítésében.

Diákoknak – az eredményesebb tanulásban, vizsgázásban és az egyéni jövőkép megtalálásában.

Átlagembereknek – annak felismerésében, hogy nem átlagemberek.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)