Élet Kulcsok tréning

Élet Kulcsok tréning

Élet Kulcsok tréning

Az Élet Kulcsok ajtót nyitnak bárki számára a magasabb életminőséghez.

Egy jó társasjátékban nagyobb esélye van a sikerre annak, aki ismeri és magabiztosan alkalmazza a játékszabályokat. Az életben a siker elérésének szintén léteznek alapszabályai, technikái és stratégiái. Sajnálatos, hogy éppen ezek hiányoztak iskolai tanulmányainkból. Bárki, aki következetesen alkalmazza ezeket az élet bármely területén egységesen érvényes alapelveket, elérheti, amit akar.

Az Élet Kulcsokban a siker alapelveinek legjavát gyűjtöttük csokorba. Egyetlen intenzív napban koncentráltan dolgozzuk fel az eredményesebb és harmonikusabb élethez vezető legfontosabb alapelveket. Az életből vett példákkal alátámasztva nyújtjuk át Neked és a nap során próbát is tehetsz velük.

Az alapelvek alkalmazásával bármelyik téren megvalósíthatóvá válnak a céljaid.

Előre tudsz lépni – saját fejlődésed – kapcsolataid – párkapcsolatod – családod – karriered – vállalkozásod – egészséged – boldogságod – pénzügyeid – vagy esetleg valami más területen.

Az Élet Kulcsok főbb témakörei és a számodra nyújtott előnyeik:

þ  Az életszerű változás természete – mit jelent a változás az életedben és hol bújik meg a számodra előnyös változás kulcsa? – Javíthatsz a látásmódodon.

þ  Az életeseményeid kontrollja – milyen módon lehetsz hatással az életeseményeidre és hol találod a kontroll kulcsát? – Jobbá teheted az életed.

þ  Az egyéni életedben megjelenő értékek – mik a Te személyes értékeid és milyen kulcsot adnak önmegvalósításod útján? – Értékesebbé teheted az életed.

þ  Az egyéni értékrendedhez illeszkedő célok – mi a kulcsa a megfelelő célok kitűzésének és életed legfőbb céljára ismerésnek? – Tudatosíthatod főbb céljaidat.

þ  Az életedet fékező hitrendszerektől és félelmektől való megaszabadulás – hol találhatod az akadályaidon való átjutás kulcsait? – Elvághatod a kötelékeidet.

þ  Összekapcsolódás az univerzum éltető energiájával – mi a kvantumugrás, a negatív energiák megtisztítása és a pozitív energiákkal való feltöltődés kulcsa? – Végtelen energiához juthatsz.

þ  A vonzás törvényének háttere és gyakorlati alkalmazása az életben – mi a kívánatos történések és körülmények bevonzásának kulcsa? – Bevonzhatod, amire vágysz.

þ  Az eredményre vezető cselekvés – mik a kulcsok az eredményes szokások meggyökereztetéséhez, és a valóban eredményes folyamatok végig viteléhez? – Erőt adhatsz tetteidnek.

þ  Gyümölcsöző együttműködések kialakítása az élet minden területén – mit eredményez, ha megtalálod a kölcsönösen előnyös együttműködések és az azokhoz vezető ösvény kulcsait? – Szövetségesekre lelhetsz.

þ  Motiváció és megerősítés – milyen kulcs nyitja meg benned az aktivitáshoz és képességeid kibontakoztatásához vezető ajtót? – Feltöltődhetsz.

Minden adott, hogy elindulj a magasabb életminőséged felé!

Itt jelentkezhetsz a tréningre.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)