Kommunikáció

Kommunikáció

Kommunikáció

Kommunikáció

A kommunikáció az emberi lét alapja, az emberi intelligencia legkézenfekvőbb megnyilvánulása. Ha erősséged a kommunikáció magabiztosabb, könnyebben és gyorsabban éred el, amit akar.

A hatékony és tudatos kommunikáció jelentősen javítja az emberek közötti együttműködést. Növeli boldogulásod esélyeit a munkádban, a családi életedben és a baráti közösségeidben egyaránt. Hozzásegíti az empátia, az együttérzés és a szeretet kialakulásához. Jó közérzetet biztosít Neked, hiszen kellemesebb feloldódnod egy társaságban, csapatban, mint feszélyezetten hátrahúzódni.

A trénig ismeretei és módszerei megkönnyítik számodra mások szavainak, gondolatainak és szándékainak megértését. Érthetővé és értelmezhető válik általuk még az is, amit nem akarnak, vagy nem tudnak elmondani Neked.

Mások megértése mellett egyszerűbben, és érthetőbben leszel képes közölni gondolataidat, megértetni önmagad másokkal és keresztülvinni szándékaidat.

A Kommunikáció tréningben csokorba gyűjtöttük a kommunikáció legizgalmasabb elemeit. Többek között a beszélgető partner kommunikációs stílusának felismerését, az aktív és empatikus hallgatást, a kérdező-technikát, a kommunikációs akadályok elhárítását, a férfiak és nők stílusbeli eltéréseit, a hatásos érvelést és az ötleteladást.

A kommunikáció tréning hatására hatékonyabbá válik a munkahelyi feladatvégzés. Béke és harmónia teremthető a csapatban is és a családban is. Eltűnnek a félreértések, a konfliktusok. Helyüket átveszi a kölcsönös megértés, a kiegyensúlyozott emberi kapcsolatok és az eredményes együttműködés.

A kommunikációt végzettek – közöttük rengeteg vállalkozó és vállalatvezető – visszajelezték, hogy sokkal eredményesebbé vált a munkavégzésük, gyümölcsözőbbek a tárgyalásaik és üzleti kapcsolataik. Megnyílt számukra a világ. Teljesebb az életük. Magabiztosabbak, elfogadottabbak és elismertebbek lettek.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)