Sikerorientáció tréning

Sikerorientáció tréning

Sikerorientáció tréning

Sikerorientáció

Különleges kaland ez a két nap, melyben Te is felfedezheted saját belső világodat és megtalálhatod önmagadban a csodát. Görgess lentebb,ahol elolvashatod a résztvevők véleményét, megélését, hogy mit ad Neked a két nap, és milyen eredményekre számíthatsz a tanultak alkalmazásával.

Természetes emberi igényed a sikeresebb és boldogabb élet. Valamint az is, ha kezedbe szeretnéd venni sorsod irányítását. Boldog családot, szeretetteljes párkapcsolatot és házasságot teremtenél. Sikerélményeket és élmény teli pillanatokat akarsz begyűjteni. Elindulnál a karrier útján, sikerre vinnéd csapatodat vagy felfuttatnád saját vállalkozásodat. Ha anyagi biztonságra vágysz vagy a gazdagság valamilyen szintjére.

Jó hír, hogy a Sikerorientációval Te is képes lehetsz többet kihozni az életedből!

Mit ad Neked a tréning?

A Sikerorientáció tréningben az emberiség több ezer éves bölcsességeit és az elmúlt évtizedek jól bevált módszereit gyűjtöttük egybe. Alkalmazva azokat

 • megszabadulsz a félelmektől és a gátló tényezőktől,
 • függetlenedsz a külső környezeti hatásoktól,
 • uralod gondolataidat és az érzelmeidet,
 • felszínre hozod kreativitásodat, teremtő és alkotó erőidet,
 • elérheted a személyes szabadságot,
 • nő az önbecsülésed, önbizalmad, az akaraterőd és tettrekészséged,
 • szeretetteljesebb emberi kapcsolatokat alakítasz ki.

Milyen élményre számíthatsz?

Megígérhetjük Neked, hogy ritkán kapsz annyi szeretetet és pozitív visszajelzést, mint ebben a két napban.A Sikerorientáció tréning izgalmas témáival, érdekes történeteivel és változatos gyakorlataival egyszerre szórakoztató, felemelő és időnként megható.

Mit eredményez számodra a tréning?

A Sikerorientáció tréning résztvevői a tréning után a következő változásokat élik meg:

 • vállalkozásuk vagy karrierjük  virágzásnak indul,
 • megjavulnak emberi kapcsolataik,
 • házasságaik rendbe jönnek,
 • képesekké válnak jelentősen javítani az élethelyzetükön,
 • az élet új dimenziói felé válnak nyitottakká,
 • megemelkedik az energiaszintjük,
 • a fiatalok javítanak tanulmányi eredményeiken, megtalálják a jövőképüket és tudatosan indulnak az útjukon.

Az eddigi résztvevők szerintA Sikerorientáció tréningen mindenkinek részt kellene vennie.

“Még soha nem voltam tréningen, így nem tudom összehasonlítani, de nem is kell. Annyira jól felépített volt, minden mozzanatnak megvolt a tanulsága. A trénerek felkészültsége, tudása kimagasló volt és nem utolsó sorban a közvetlensége, emberismerete és emberszeretete. Úgy jöttem el a második nap végén, hogy át tudtam volna ölelni a világot.” – Sz. Á. Gabriella –

“Nagyon jó trénerek. Nagyon jó volt a hétvége, sokat lehetett tanulni tőlük. Rávilágítanak dolgokra, hozzájárultak ahhoz, hogy jobban ismerjem önmagam.” – N. S. Anita –

“Megértettem hogyan léphetek ki a negatív érzések és gondolatok kutyaszorítójából. A két napból nagyon szimpatikus, csakis pozitív élményeket, gondolatokat és érzéseket raktározok el magamban. A trénerek kitűnő tanítók, remek emberek.”

“Az előadók hatalmas szeretettel, odaadással és felkészülten adták át a legjobb tudásukat a fejlődésemért. Egy hatalmas elefánt karikát megtaláltam az életemben.” – U. Aranka –

A Sikerorientáció tréning felnőtt résztvevőinek többsége megjegyezte, milyen jó lett volna már fiatalon elsajátítani a tréningen tanult ismereteket és módszereket. Gyermekeinknek ma sincs olyan tantárgyuk, ami a boldog, kiteljesedett és sikeres élet megvalósításának módszereit tanítaná. Azt, hogy hogyan ismerjék fel és hozzák ki magukból a bennük rejlő lehetőségeket és potenciált, hogyan vegyék kezükbe életük irányítását. Itt az idő megszerezni a leghasznosabb ismereteket.

A Junior Sikerorientáció résztvevői mondták:

“Én egyértelműen csakis pozitív tapasztalatokat tudok megosztani veletek. Nagyon sok dologban észreveszem magamon, hogy máshogy állok hozzá, sokkal megfontoltabban és tudatosabban, ezért amibe belekezdek, azt végig csinálom és sikerül is.”

“…ez az a tréning, amit én akár a középiskolákban kötelezővé is tennék…”

“A Junior Sikerorientáció tréning a világban segít elindulni, hogy pozitív hozzáállással bármit képesek vagyunk elérni, igazából minden csak rajtunk, a belefektetett energiánkon és hitünkön múlik.”

 “Én mindig is lámpalázas voltam, ha a suliban előadást kellett tartani vagy sok ember előtt beszélni, de ez az óta megszűnt, már nem izgulok, még a vizsgák is könnyebben mennek.”

Akik mindebben szolgálatodra vannak Bánhidi József tréner, vezetési tanácsadó, coach és gondolati dimenzióváltás specialista, valamint Kiss Nóra , kvantumpszichológiai és életviteli tanácsadó, családállító, önismereti csoport vezető.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)