Tudatos teremtés

Tudatos teremtés

Tudatos teremtés

Tudatos teremtés tréning

A Tudatos teremtés tréningen ablak nyílik a számodra eddig láthatatlan világodra és rácsodálkozhatsz univerzális énedre. Megtapasztalod, hogy több és hatalmasabb vagy, mint ami látható és tapintható belőled. Sokkal tágabban értelmezheted szellemi képességeidet, teremtő és alkotó erődet. Átélheted a fizikai és szellemi legyőzhetetlenséged állapotát.

A körülöttünk tapintható és érzékelhető fantasztikus világban maga az ember is csoda. A teremtett világ részeként Te is ilyen csoda vagy. Része a lenyűgöző dolgokat alkotó emberiségnek. A legfontosabb számodra talán mégis az, hogyan alakíthatod szándékaidnak megfelelően saját magad és családod életét, amivel alkotó módon hozzájárulsz a nagy egészhez is.

Emberi mivoltodban nem az a kérdés képes vagy-e megteremteni dolgokat, hiszen számtalanszor megtetted már. Egészen biztos lehetsz benne, hogy benned is megvan a teremtőerő. A kérdés az, hogyan érheted el, hogy a jövőben azokat a dolgokat, eseményeket teremtsd meg, amiket valóban akarsz és ne azokat, amiket nem? Vagy megteremthesd azokat is, amikre eddig nem volt elég bátorságod és hited.

A Tudatos teremtés tréning tele van izgalmas témákkal és érdekes gyakorlatokkal. Megismerkedsz a teremtés folyamatával, a félreteremtés elkerülésének módjával, az egóddal és kezelésével, belső központjaid működésével és használatával. Kapcsolatot teremtesz a korlátlan tudással és teremtőerővel bíró felső éneddel. És mindezek közben még jól is érzed magad.

A Tudatos teremtés tréning gyakorlataival elindulhatsz az általad vágyott világ megteremtése felé. Ebben az izgalmas játékban megérted a sorsodat formáló erőket és képessé válsz együttműködni velük. Könnyebben alkalmazkodsz a felgyorsult időhöz, a jelen és a közeljövő időnként drámai változásaihoz.

A tréning legközelebbi helyszíne: Balassagyarmat

A tréning legközelebbi időpontja: 2015. március 28-29. (szombat-vasárnap)

Részvételi díj: 36.000.- Ft + Áfa

Hozz magaddal egy barátodat és akkor 20%-os kedvezményben lesz részed!

JELENTKEZHETSZ KÖZVETLENÜL a 20/4173013-as számon és a banhidi@banhiditrening.hu e-mail címen.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)