Szervezetállítás

Szervezetállítás

Szervezetállítás

A Szervezetállítás a vállalati szervezeten belüli és kívüli láthatatlanul érvényre jutó hatások feltárására, feloldására és felhasználására alkalmas módszer. A Szervezetállítással Ön számára láthatóvá válnak a láthatatlan hatások, ami által Ön pozitív döntési helyzetbe kerül és versenyelőnyt érhet el.

Szervezetállítás

A Szervezetállítás az Ön számára a vállalat vagy szervezet működését meghatározó és befolyásoló láthatatlan, észlelhetetlen hatásokat teszi gyorsan érzékelhetővé, érthetővé, ezáltal kezelhetővé. Lehetőséget ad Önnek az összefüggések magasabb dimenzióból szemlélésére, meglátására, a nem kívánatos hatások gyors feloldására és a kívánatosak megerősítésére.

Az Ön által irányított szervezet, vállalat életében is rendszeresen előfordulnak döntési helyzetek, változások, működési problémák, konfliktusok. Ezekhez kapcsolódóan Önnek fontos lenne látnia mi a valós helyzet és mi minden hat, áll, vagy mozog a háttérben.

A Szervezetállítással Ön lényegesen több információ birtokában hozhat döntéseket, alakíthat ki stratégiákat, láthat meg összefüggéseket, menedzselhet változásokat, választhat ki megfelelő embereket vagy stabil üzleti partnereket, állíthat össze teameket, oldhat meg problémás helyzeteket, konfliktusokat, készülhet fel tárgyalásokra, alakíthat ki együttműködéseket cégen belül és az üzleti partnereivel, és használhatja még számtalan célra. A módszer használatával Ön rengeteg időt, energiát és pénzt takarít meg.

A szervezetállítás módszerének működését több millió eredményes állítás bizonyítja. Tapasztalataink szerint az első állítás élménye azonnal kézzelfoghatóvá teszi a módszer gyakorlati működését és hatását. Tegyen vele próbát, hogy minél előbb élvezhesse a lényegesen nagyobb vezetői rálátás előnyeit.

Bánhidi József a Szervezetállítók Magyarországi Egyesületének elnökhelyetteseként ajánlja Önnek a módszert.

A Szervezetállítás tudományos háttere:

Bert Hellinger német pszichológus és terapeuta a családok működésben figyelt meg tudat alatt ható kapcsolódásokat és kötődéseket, melyek meghatározott rendben és törvények szerint hatnak. Insa Sparrer és Matthias Varga von Kibéd fejlesztette tovább és tette alkalmassá Bert Hellinger módszerét szervezetek vizsgálatára.

A családokhoz hasonlóan a vállalatokra is igazak tudat alatt, lélekszinten ható törvények, melyek meghatároznak egyfajta rendet. Ha ebben a rendben valami félrecsúszik, vagy valaki a szervezetben anélkül, hogy tudna róla, megsérti valamelyik törvényt az működési zavart okoz. A szervezetállítás módszerével a működési zavar oka gyorsan feltárható, érzékelhetővé tehető és fel is oldható.

A szervezetállítás különös előnye, hogy a megoldáshoz nincs szükség az egész szervezet, vagy az érintettek bevonására, közreműködésére. A szervezetállító tanácsadó és a problémát, kérdést hozó vezető akár kettesben, akár egy a szervezettől független csoport segítségével el tudják végezni a szervezetállítást. Az állítás során a Szervezetállító tanácsadó segítségével a kérdéssel összefüggésben lévő személyeket, tényezőket, ill. a közöttük lévő viszonyokat és hatásokat képviselők képezik le. A képviselők, a segítő csoport tagjai sem a céget, sem a problémát sem azt nem tudják, hogy az állításban milyen személyekként vagy milyen tényezőkként szerepeltek. Az állítás végére kialakult megoldási kép mégis hatással van minden érintettre és pozitívan hat a folyamatokra.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)