Vezetői eredményesség, vezető képzés

Vezetői eredményesség, vezető képzés

Vezetői eredményesség, vezető képzés

A vezető képzés területén szerzett 20 éves tapasztalatunkkal hozzásegítjük Önt és munkatársait, hogy a sikeres vezetőkhöz hasonlóan jobban kamatoztassák vezetői készségeiket. Döntően befolyásolja az Ön cégének, intézményének és csapatának eredményességét a vezetői eredményesség, a vezető személye, vezetési kultúrája és módszertana.

Vezetői eredményesség növelése, vezető képzés

Nemzetközi kutatások eredménye szerint a vállalatoktól kilépők 70%-a jelölte meg az exit interjúk során távozásának okaként a vezetéssel kapcsolatos problémákat.

(Forrás: Robert Half International, The Saratoga Institute, The Gallup Organization)

A vezető személye, vezetői teljesítménye, hatékonysága közvetlenül befolyásolja az általa irányított részleg, csoport eredményességét és elkötelezettségét.

(Forrás: The Extraordinary Leader, By Jack Zenger and Joe Folkman)

Ön is azt tapasztalja, hogy a jellemzően a mai rohanó világra a vezetők a kívántnál nagyobb arányban kényszerülnek mindennapi szakmai feladatok megoldására, és ezért kevesebb idejük jut az általuk vezetett emberekre? Ha így van, akkor Ön is szívesen venne igénybe olyan megoldásokat, melyek az emberek vezetése terén időt és energiát takarítanak meg Ön és vezetői számára. Azt kínáljuk Önöknek, hogy gyorsabban és pontosabban láthatják meg a munkatársaikban rejlő lehetőségeket, rejtett erőforrásokat és az együttműködés eredményesebb formáit.

Partnereinkhez hasonlóan Ön is megbizonyosodhat arról, hogy a vezetői hatékonyság a vezető képzés területén alkalmazott tréningjeinkkel jól fejleszthető. Fejlesztése Önnek, a vezetőknek, a vezetetteknek és a vállalatnak is közös érdeke. A vezető képzés és a tréningek jól kiegészíthetők egyedülállóan objektív kompetencia felmérésekkel és értékelésekkel valamint személyes támogatással, coaching és tanácsadás formájában. A vezető képzéssel és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásainkkal a kiválasztástól a teljesítménymenedzselésen keresztül a karriertervezésig átfogjuk a teljes folyamatot.

A legfontosabb felmérhető és fejleszthető készségterületek: kommunikáció, kiválasztás, személyes kapcsolatok építése, csapatépítés, irányítás, problémamegoldás, döntés, kezdeményezés, motiváció, másokra hatás, alkalmazkodás, változások és konfliktusok menedzselése, mások fejlesztése, delegálás, időmenedzselés, vezetői ambíció stb.

A vállalat és az egyének működését időnként láthatatlan, az ismert adatoknak ellentmondó hatások befolyásolják. Ön komoly versenyelőnyre tesz szert a Szervezetállítás egyedülálló megoldásával bepillantva a láthatatlan hatások világába, és azok figyelembevételével hozva meg döntéseit, alakítva ki stratégiáit. Sok millió eset tapasztatai bizonyítják világszerte a Szervezetálítás egyedülálló eredményességét és gyorsaságát.

A körülöttünk lévő világ hihetetlen gyorsasággal változik. A gondolati dimenzióváltás leragadt gondolataink magasabb dimenzióba emelése önmagunk, a körülöttünk lévő világ, a bennünk és benne rejlő lehetőségek új látásmódját, emelkedettebb perspektíváját, mélyebb összefüggéseit és megközelítéseit adhatja.

A vezetői eredményesség növelését az alábbi módokon támogatjuk:

  • Vezető képzés, vezetői készségeket fejlesztő tréningek

  • Kompetencia felmérések, értékelések

  • Gondolati dimenzióváltás

  • Szervezetállítás

  • Tanácsadás

  • Coaching

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)