Ébredésed Kapuja – Önismereti csoport Kiss Nórával

Magánszemélyeknek

Magánszemélyeknek

Az egyéni fejlődés és kiteljesedés

A Delphoi jósda bejáratának felirata: „Ismerd meg önmagad!”. Ha valóban ismered önmagad, már nincs szükséged belépni az ajtón. Egy magyar népmese ezt úgy mondja: „A legénynek olyan szeme volt, ha megállott szeredán, mindkét vasárnapot látta.” Ha ismered múltadat, akkor érted a jelenedet és előre tudod vetíteni a jövődet.

Az önmagaddal foglalkozás néha fájdalmas, máskor boldogító, ám mindenképpen felemelő élmény. Minden lépésben több leszel általa. Egyes filozófiák szerint ez minden emberi élet értelme. Elfutni előle csak az tud, aki kiszalad a „világból”.

Sokak mellett számodra is meglepő lehet, egyes tréning szituációk milyen sok felismerést adnak a benned létező világról. Megdöbbentő élmény felismerni valójában hogyan gondolkodsz, milyen hitek léteznek benned. Miként befolyásolnak elfojtott vagy kitörő érzelmeid, mások vagy éppen saját kiejtett, elejtett szavai. Egyes szituációkban miért cselekszel éppen alapvető szándékaid ellenében.

Tudatosítva jelenlegi működésedet lehetőséged nyílika jobb élet kialakítására. Felismerve a benned lévő potenciálokat és feloldva elakadásaidat, gátló tényezőidet.

Személyes sorsodat befolyásoló hatások egy részét saját magad hoztad létre. Ennek tudatosítása önmagadban hozzásegíthet a jobb jövő kialakításához.

Más hatásokat a családodból hozol, melyek többsége tudatodtól függetlenül, lelked szintjén hat. Befolyásolhatják a párkapcsolatodat, a családi életedet, szüleiddel, gyermekeiddel való kapcsolatodat, döntéseidet, egészségedet vagy a karrieredet.

Talán Te is azok közé tartozol, akik hisznek az előző és elkövetkező életek láncolatában, melyek a keleti filozófiák ok-okozat törvénye szerint szintén hatással lehetnek életedre.

A kérdés, hogyan ismerheted fel a magad gyártotta, a családodból vagy estleges előző életekből érkező hatásokat, és alakíthatod azokatéletedet előrevivő erőkké.

Misztérium, ezotéria, legendák, különböző filozófiák? Túl sokan hisznek bennük, tapasztalták meg, élték át ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhatnánk őket.

Azt, hogy hol van a Te egyensúlyod a hétköznapi életed és a láthatatlanak tűnő világok között azt magadnak kell megtalálnod. Ebben nem árt a segítség és a terelgetés.

Lehetséges, hogy Neked éppen egy tréning nyitja meg a kaput, vagy a Családállítás varrja el a szálakat, és az is lehet, hogy egy kis beszélgetésre van szükséged.

A körülötted lévő világ hihetetlen gyorsasággal változik. A gondolati dimenzióváltás leragadt gondolataid magasabb dimenzióba emelése önmagad, a körülötted lévő világ, a benned és benne rejlő lehetőségek új látásmódját, emelkedettebb perspektíváját, mélyebb összefüggéseit és megközelítéseit adhatja neked.

Mindenképpen érdemes rendet raknod önmagadban és a körületted lévő világban. És ha nálad már minden rendben, segítsünk együtt a többieknek.

Mert hitünk szerint: „Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

Az alábbi lehetőségekkel állunk rendelkezésedre:

  • Tréningek

  • Előadások

  • Egyéni és csoportos tanácsadás,

  • Egyéni és csoportos coaching

  • Gondolati dimenzióváltás

  • Rendszerállítás – Család és Szervezetállítás

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)