Tréningek

Tréningek

Tréningek

A tréning jól bevált interaktív és gyakorlatorientált megoldás az Ön vezetői és munkatársai eredményességének növelésére. Fejleszti a készségeket, hatékony módszereket nyújt számukra, kialakítja a szükséges hozzáállásukat és motiváltságukat, növeli a csapatkohéziót, gyakorlatba ülteti az elméleti ismereteket.

Tréningek

Miért javasoljuk a tréning programokat?

Az Ön vezetői sikerének kulcsa csapata sikerre vezérlése. A csapat teljesítményének növeléséhez és legtöbb esetben szinten tartásához is szükséges fejleszteni a munkatársakat. Amennyire elengedhetetlen az edzés a sportban – legyen szó egyéni vagy csapatsportról – pontosan annyira szükségszerű a tréning a vállalati életben is.

A tréningek a kitűzött célok elérésében segítik Önt. Fejlesztik munkatársai hozzáállását, motivációját, aktivitását és az együttműködésüket. Felkészítik őket az új feladatokra és kihívásokra. Elkerülhetővé teszik számukra a rutinból fakadó hibákat. Erősítik a meglévő készségeiket. Hozzásegítik új készségek kialakításához és a rejtett képességek felszínre hozásához. Vezetőként Ön a tréningeken egészen új oldalukról ismerheti meg munkatársait.

A befektetés, amit Ön a munkatársai fejlesztésére, tréningjeire fordít, elenyésző az infrastruktúra vagy az eszközök befektetési igénye mellett. Mégis legalább akkora eredményt hozhat Ön és vállalata számára. Az eszközök korszerűsítése megkerülhetetlen, de mit hozhat Önnek, ha munkatársainak működése nem lesz jobb?

Ha el tudja képzelni, hogy csapata működhetne jobban is, akkor örömmel állunk Ön mellé csapata eredményességének növelésében húsz éves tréneri, tanácsadói és vezetői tapasztalatunkkal. Ha nem tudja elképzelni, hogy csapata lehet még a jelenleginél is jobb, akkor nagy szüksége van ránk.

A tréning programok előnyei Ön és vállalata számára:

  • erősítik a motivációt,

  • eredményesebbé, hatékonyabbá teszik a munkavégzést,

  • erősítik munkatársainak lojalitását,

  • felkészítik a résztvevőket a változásokra,

  • segítik az új feladatokra történő ráhangolódásukat,

  • visszacsatolásokat adnak munkatársak felkészültségéről és hozzáállásáról,

  • a részvétel személyes elismerést is jelent a munkatársak számára,

  • segítik az új módszerek bevezetését,

  • szélesítik a munkatársak látókörét, fejlesztik kreativitásukat,

  • lehetővé teszik, a megszokott és szokatlan helyzetek gyakorlását is,

A tréning programokon alkalmazott feldolgozási módszer:

A tréningek előtt a vezetővel részletesen konzultálunk az elérendő célokról. A kiindulási helyzet felmérését követően közösen kialakítjuk a cél eléréséhez a fejlesztési irányokat és a megvalósításhoz szükséges tréning témákat.

A tréningeken interaktív módszerrel dolgozunk, bevonva a hallgatóságot az ismeretek feldolgozásába és saját gyakorlatukra történő lefordításába. Hangulatos témavezetéssel, „rádöbbentő” megoldásokkal, életszerű esettanulmányokkal és gyakorlatokkal segítjük a mélyebb megértést.

A tartós beépítést ismételt ráerősítésekkel és a vezetővel folytatott konzultációkkal támogatjuk. Tapasztalataink alapján az ismeretek gyakorlatba történő átültetését jelentős mértékben erősíti a több, egymásra épülő 2-3 napos tréningekből álló tréning program. A tréningek hatása fokozható személyes és csoportos coachinggal valamint kompetencia felmérésekkel.

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)