Network Marketing és MLM tapasztalataink

Network Marketing és MLM tapasztalataink

Network Marketing és MLM tapasztalataink

1989-ben már tagjai voltunk az első Magyarországon induló MLM hálózatnak (M&T).

1992-93-ban az AEZMAT programban résztvevő vezetéstudományt tanító egyetemi tanárokkal egyeztettük kinek mi a kutatási területe a vezetéstudományon belül. Én az akkor Magyarországon még meglehetősen újnak számító MLM értékesítést választottam kutatási területemnek. Mivel ezt a területet nem lehet könyvtárban és csak elméletben kutatni feleségemmel MLM hálózatépítésbe kezdtünk.

1993-1998-ig építettünk hálózatot a gyakorlatban. Két és fél év alatt építettünk fel egy 3000 fős hálózatot. A hálózatépítési tapasztalatainkat és tanulmányainkat ötvöztük a marketingtudomány, a vezetéstudomány, a gyakorlati pszichológia, a vállalatvezetői és a tréneri munka módszereivel és gyakorlati tapasztalataival. Megtapasztaltuk, hogy nem elég egy hálózatot felépíteni, hanem ki kell alakítani annak folyamatos működését is. Ennek megfelelően a hálózatépítési gyakorlatunk során kialakítottunk egy működési programot az arra épülő, egymást szinergiában erősítő találkozói és képzési rendszerrel, valamint egymásra épülő vezetői szintekkel a hozzájuk rendelt konkrét vezetői feladatokkal. Kialakítottunk egy összefüggő MLM hálózatépítési és működtetési módszertant, ami függetlenül a termékskálától és a jutalékrendszertől bármely MLM értékesítéssel foglalkozó cégnél és hálózatban eredményesen működtethető, a cég és hálózat működésére adaptálható.

1998 óta független MLM tanácsadóként és trénerként támogatunk MLM cégeket, hálózatokat és hálózatvezetőket a tudatos hálózatépítés és működtetés kialakításában, a folyamatos fejlődés lehetőségének megteremtésében, az MLM vezetői tevékenység presztízsének megteremtésében

Speciális területünk az MLM vezetők képzése. Az MLM hálózatokba zömében olyan emberek csatlakoznak, akik vezetési ismereteket nem tanultak, vezetőként nem dolgoztak, viszont több száz, akár több ezer fős hálózatok munkáját kell megszervezniük és irányítaniuk. A speciálisan erre a területre összeállított Bánhidi tréning-sorozat során a résztvevők olyan gyakorlati ismereteket és módszereket sajátíthatnak el, melyek megszerzése több éves egyetemi, főiskolai tanulmányok és több tréning együttes elvégzésével egyenértékű.

Az elmúlt 15 évben MLM vezetők százait készítettük fel a speciális MLM vezetői feladatokra. Az ÖKONET hálózatában a vezetők képzése mellett segítettünk kialakítani a cég alapszintű képzéseit, amikkel új, a mai napig tartó fejlődés indult meg a cég életében. Az Oriflame hálózatában a tréning-sorozatunk elvégzői közül másfél éven belül öt vezető ért el új Gyémánt címet. A Just-Nahrin hálózatában a vezetők felkészítése mellett segítettünk a cég saját találkozói és képzési rendszerének kialakításában és a motivációs rendszer fejlesztésében. A Just-Nahrin hálózata együttműködésünk első hat évében tizenötszörözte forgalmát. A tréning-sorozaton részt vett DXN vezetők között van olyan Gyémánt, aki a tréning-sorozat végére megduplázta csapata forgalmát. A tréningek mellett előadásokat, prezentációkat tartottunk, beszélgetéseket vezetettünk többek között a Californiafitness, a Nuskin, és a Tiens vezetőinek.

Az MLM hálózatok fejlődését az alábbi módokon támogatjuk:

  • Vezetői Bánhidi tréning-sorozat

  • Speciális vezetői tréningek

  • Előadások és előadás-sorozatok

  • Egyéni és csoportos tanácsadás, coaching és gondolati dimenzióváltás

  • Hálózatvezetői tanácsadás

  • MLM cég és cégvezetők részére tanácsadás

  • Rendszerállítás

  • Kompetencia felmérések, értékelések

Ha rendben van az EMBER, rendben van a VILÁG is.

2000 Szentendre, Fürj köz 1, Magyarország

06 20 9791652 (Józsi) 06 20 4173013 (Nóra)